100% Masculin

Styling si ingrijire 100% masculine.

Ingrijirea si infrumusetarea masculine sunt servicii realizate diferit fata de cele feminine, cu produse destinate barbatilor, tehnici specifice si rezultate cat mai naturale.

Trasaturile masculine sunt puternice prin natura lor. Stilistii nostri stiu acest lucru si au ca scop evidentierea intr-un mod cat mai placut a trasaturilor specific masculine. Realizam tunsori dintre cele mai indraznete cum ar fi: slick pe o parte, wavy scurt, army style simplu sau cu modele, punk style, tunsori clasice, street style.

Pentru barbatii care prefera barba realizam stilizari de barba in modele variate, in functie de fizionomie si bineinteles cerinte. Pentru domnii care isi doresc un aspect tineresc oferim vopsire cu vopsea speciala pentru un aspect cat mai natural.

Tot la categoria ingrijirii parului facial intra si pensatul masculin. Avem grija ca sprancenele tale sa capete o forma armonioasa si sa echilibreze trasaturile chipului, evidentiind masculinitatea. Serviciile de masaj terapeutic va stau la dispozitie pentru o relaxare completa.

Alte servicii oferite domnilor sunt cele de manichiura si pedichiura masculina. Acestea sunt atent realizate, rezultatul final fiind unul cat mai natural.

-tuns & styling

-manichiura & pedichiura

-masaj 

-pensat & epilat 

-tratamente faciale

Alte servicii

Toate drepturile rezervate.