Electrostimulare

Electrostimularea nu este doar o metoda de slabit, ci trateaza si anumite afectiuni cum ar fi: afectiuni osoase, musculare, articulare, in tratamente recuperatorii si imbunatatirea performantelor sportive.

Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sedintelor de electrostimulare sunt vizibile imediat. in plus, ca rezultat al sedintelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt eliminate treptat. Pe langa tonifierea musculara si arderea grasimilor,  sedintele de electrostimulare cresc metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective.

 

Procedura de electrostimulare corporala a fost folosita initial in recuperarea musculara a astronautilor dupa intoarcerea din spatiu. Apoi a fost introdusa in spitale, cu functii multiple, in special in tratarea cazurilor de distrugere a nervilor, durere, reabilitare post-accident. In saloanele de infrumusetare corporala, aceasta tehnologie a ajuns la un nivel extrem de avansat, avand rezultate spectaculoase, devansand fitness-ul si chirurgia plastica.

Aceasta metoda consta in aplicarea de electrozi pe piele, sustinuti de benzi elastice. Principala metoda prin care reflexoterapia contribuie la slabire este de lucrare a muschilor si de stimulare a circulatiei.

Metoda este recomandata in special persoanelor cu varice care nu pot beneficia de masajul anticelulitic. Pentru rezultate vizibile se recomanda minim 15 sedinte.

Alte servicii

Toate drepturile rezervate.